(+420) 731 784 643 info@centrumalma.cz

Ochrana osobních údajů a nakládání s cookies

Zpracování osobních údajů

Zaškrtnutím tlačítka "Souhlasím se zpracováním osobních údajů" uděluji dobrovolně souhlas se zpracováním svých osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (v platném znění) společnosti Centrum zubní péče ALMA, s.r.o. Masarykova 1071, 560 02 Česká Třebová (dále jen správce) a to:

  1. V rozsahu jméno, příjmení, e-mailová adresa a telefon.
  2. Za účelem marketingových a obchodních aktivit správce; včetně šíření obchodních sdělení týkajících se jeho výrobků či služeb.
  3. Po dobu nezbytně nutnou, maximálně však 2 roky ode dne přihlášení.
  4. Jsem si vědom toho, že tento souhlas s uchováváním, resp. se zpracováním údajů, udělený v souladu se  zákonem o ochraně osobních údajů a zákonem o některých službách informační společnosti, je dobrovolný
  5. Po celou dobu zpracovávání osobních údajů máte k nim přístup, v případě pochybností o jejich správnosti či úplnosti, máte právo na vysvětlení či jejich opravu písemnou výzvou.

Cookies

Na této stránce můžete nastavit souhlas pro jednotlivé účely generování a využívání souborů cookies.

Zajišťují, že tyto stránky fungují správně a bezpečně na všech zařízeních.

Tyto cookies Vám umožní využít nástroje pro komunikaci v reálném čase (online chat).

Analytické cookies nám pomáhají sledovat návštěvnost a informovat o tom, jak návštěvníci využívají tuto webovou stránku v průběhu jejich návštěvy.

Tyto stránky využívají cookies
Cookies používáme, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek, tím pádem co nejlepší zkušenost při návštěvě. Svá nastavení cookies můžete později kdykoliv změnit. Další informace o Cookies
Nastavení
Na této stránce můžete nastavit souhlas pro jednotlivé účely generování a využívání souborů cookies. Další informace o Cookies
Zajišťují, že tyto stránky fungují správně a bezpečně na všech zařízeních.
Tyto cookies Vám umožní využít nástroje pro komunikaci v reálném čase (online chat).
Analytické cookies nám pomáhají sledovat návštěvnost a informovat o tom, jak návštěvníci využívají tuto webovou stránku v průběhu jejich návštěvy.